T-185
Fredrik Gärdestrand

Fredrik Gärdestrand

Pronar Lastväxlare för ökad flexibilitet

Ni har väl inte missat att Vårgårda Maskincenter även säljer lastväxlare från Pronar. Just nu finns en extrautrustad T-185 (12 ton) komplett utrustad med grusflak för leverans. Läs mer på hemsidan under Kärror/Trailers – Övriga produkter eller under Objekt till salu.

Välkommen att ta kontakt direkt med Fredrik via telefon 0706-68 98 78 eller mail fg@vmcenter.se

VÅRA SENASTE NYHETER

Vi ses på Borgeby 26-27 juni!

Välkommen till vår monter E28 för att se och lära mer om Pronars gedigna utbud av vallmaskiner, gödselspridare, djurtransportkärror, dumperkärror, gräsvagnar och lastväxlare mm. Vi

Läs mer »

Kampanjpriser på Pronar

Under 2023 har Vårgårda Maskincenter ingått avtal med Pronar och erbjuder nu hela deras lantbruksprogram med bra kvalitet, till exempel dumperkärror, lastväxlare, vallmaskiner, rotorklippare, gödselspridare,

Läs mer »