Varumärken

Saknar du något märke eller modell? Eller vill du marknadsföra och sälja dina produkter hos Vårgårda Maskincenter? Välkommen att höra av dig!

Vårgårda Maskincenter är generalagent i Sverige för Chieftain Trailers, ett familjeägt företag på Nord-Irland med ca 35 års erfarenhet av att producera kärror och trailers för både traktor, lastbil och järnväg. För mer information om Chieftain, besök chieftaintrailers.com

Vårgårda Maskincenter erbjuder Kässbohrer trailers för maskinflytt. Ett anrikt företag med kapacitet att tillverka >12.000 trailers per år. Välutrustade och kraftfulla ekipage med full metallisering för bra rostskydd på svenska vägar. Det finns flera modeller i lager. Goda möjligheter till kundanpassning.

Vårgårda Maskincenter saluför hela Möres sortiment, med huvudfokus på dumperkärror. Besök moremaskiner.se för mer information eller kontakta oss om du vill ha deras katalog kostnadsfritt utskickad.

Vårgårda Maskincenter samarbetar med Waldung-kärran och erbjuder specialutvecklade dumperkärror för gräventreprenörer, både till hjul- och traktorgrävare. Skräddarsydda kvalitetskärror i Hardoxplåt med genomarbetad design och över 25 års erfarenhet. Besök waldung.se för ytterligare information om Waldung.

För den medvetna och noggranna entreprenören erbjuder Vårgårda Maskincenter välbyggda och slitstarka dumperkärror från Weckman med Hardox 6 mm i flakbotten och 4 mm i sidorna. Läs mer på impetu.se/index.php/weckman-vagnar.

VM-kärran

VM-kärran är Vårgårda Maskincenters egendesignade och svensktillverkade kärra. Tack vare produktionsenhetens utrustning och konstruktionskunnande har vi genom årens lopp tillverkat högklassiga kärror till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss om du har önskemål om eventuell specialdesign.

Pronar är ett av våra senaste tillskott till Vårgårda Maskincenters produktportfölj.

Dinapolis har ett brett utbud av transportfordon för lantbruks- och entreprenadmaskiner. Vårgårda Maskincenter lagerför dumperkärror och maskintransportkärror för traktor. Övrigt sortiment tas hem mot kundbeställning. Läs mer på dinapolis.lt

Vårgårda Maskincenter erbjuder aluminiumramper av hög kvalitet för både hjulgående och larvgående maskiner från Definitive CLM. En italiensk producent med 30 års erfarenhet av tillverkning i aluminium.

Vårgårda Maskincenter erbjuder välutrustade och rejäla kompletta dieseltankar från Adam Pumps, en italiensk tillverkare av pumpar, mätare och tankar mm för hantering av olja och diesel.