DSCF4824-2
Fredrik Gärdestrand

Fredrik Gärdestrand

Dags att åtgärda vildsvinsskador?

Våren närmar sig mer och mer. Behöver du också åtgärda skador på åkermark och betesvall efter vildsvinens framfart? Möres utjämningsharv gör ett bra jobb med återställning efter grisar, sorkar och mullvadar. Finns i två storlekar: 4 respektive 6 meters arbetsbredd.

Se annons för ytterligare information. Finns i lager för omgående leverans. Frakt kan ordnas.

VÅRA SENASTE NYHETER

Kampanjpriser på Pronar

Under 2023 har Vårgårda Maskincenter ingått avtal med Pronar och erbjuder nu hela deras lantbruksprogram med bra kvalitet, till exempel dumperkärror, lastväxlare, vallmaskiner, rotorklippare, gödselspridare,

Läs mer »

Välkomna på Öppet Hus!

Ta med familj och vänner på söndagsutflykt och kom till Sällerhög i Asklanda söndagen den 14 maj 12.00-16.00 Visning av maskiner, kärror, redskap mm. Rundvandring

Läs mer »