Invigning 20221120
Fredrik Gärdestrand

Fredrik Gärdestrand

Invigning av nya lokaler!

Söndagen den 20 november invigde vi på Vårgårda Maskincenter våra nya lokaler med ett rejält kalas! Anställda, släkt, vänner, företagskollegor, leverantörer och vår byggentreprenör Rydlers Bygg inklusive underentreprenörer samlades för att titta på lokalerna, äta gott, lyssna till musik av Right Men – Wrong Place och se Vårgårdas kommunalråd Bengt Hilmersson klippa invigningsbandet. I och med invigningen flyttar vi nu in i en betydligt större och mer ändamålsenlig verkstad, i ett nytt rationellt lager och fler kontor. Allt för att vi ska kunna serva våra kunder bättre.

Till våren kommer vi bjuda in våra kunder till maskinvisning och öppet hus med möjlighet att se våra nya lokaler, titta på nyheter på maskinfronten och ha trevligt tillsammans. Vi återkommer i början av 2023 med datum för detta evenemang.

VÅRA SENASTE NYHETER

Kampanjpriser på Pronar

Under 2023 har Vårgårda Maskincenter ingått avtal med Pronar och erbjuder nu hela deras lantbruksprogram med bra kvalitet, till exempel dumperkärror, lastväxlare, vallmaskiner, rotorklippare, gödselspridare,

Läs mer »

Välkomna på Öppet Hus!

Ta med familj och vänner på söndagsutflykt och kom till Sällerhög i Asklanda söndagen den 14 maj 12.00-16.00 Visning av maskiner, kärror, redskap mm. Rundvandring

Läs mer »